Jaime Serradilla Gregorio

Jaime Serradilla Gregorio

Over mij

Jaime Serradilla Gregorio
Trainer

Jaime Serradilla Gregorio

Mijn naam is Jaime Serradilla Gregorio en ik ben de BJJ- en MMA-trainer bij CSA. Dit doe ik met veel passie en plezier. Als je met me traint, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Eerlijkheid en directheid, daar hebben mensen naar mijn mening het meeste aan. Als ik je feedback geef, weet je zeker dat ik het meen!

Introductie

Mijn naam is Jaime, de BJJ- en MMA-trainer en coach. Dit doe ik met veel passie en plezier. Als je met me traint, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Eerlijkheid en directheid, daar hebben mensen naar mijn mening het meeste aan. Als ik je feedback geef, weet je zeker dat ik het meen!

Op de mat probeer ik het beste uit iedereen te halen door technisch les te geven, maar ook veel praktijksituaties aan te bieden door middel van sparren. Wanneer het kan nodig ik bevriende clubs uit om bij ons te komen of gaan we naar andere clubs toe om te trainen; hoe meer ervaring hoe beter.

Aan ervaring kom ik niets tekort. In 1996 ben ik begonnen met Braziliaanse Jiu Jitsu bij Robin Gracie. Met veel wedstrijdervaring in the pocket (tweemaal Europees kampioen en viermaal Nederlands kampioen) heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar mma, waarvoor ik de hele wereld over heb gereisd. In 2015 heb ik het vechten ingewisseld voor coachen, waar ik me met hart en nieren voor inzet. Zowel professionele vechters als recreanten kunnen rekenen op mijn steun en begeleiding.

Plan mij in
Jaime Serradilla Gregorio

Samen Bereiken we meer

Jaime Serradilla Gregorio

Ons sportaanbod