Marco van den Broek

Marco van den Broek

Over mij

Marco van den Broek
Trainer

Marco van den Broek

Mijn naam is Marco van den Broek en ik ben de eigenaar en kickboks trainer van Combat Sports Academy. Ik ben al vanaf 1993 actief in het martial arts en in 2000 begonnen met het verzorgen van kickboks trainingen bij mijn eigen sportschool.

Introductie

Sinds 1993 actief in martial arts. In 2000 begonnen met kickboks trainingen te geven en sinds 2012 werkzaam als mentaal weerbaarheids coach. Mijn naam is Marco van den Broek en ik ben de eigenaar en kickboks trainer van Combat Sports Academy.

‘Plezier hebben’ is mijn motto in alle lessen. Veel leden komen om lekker te sporten zonder iets ’te moeten’. Lichamelijk bezig zijn en tegelijkertijd je hoofd leegmaken na een dag van werk of andere activiteiten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Naast plezier hebben wil ik de leden natuurlijk ook iets leren. Zowel op fysiek vlak dmv praktische technieken uit het kickboksen als op mentaal vlak waarbij vooral het stellen van doelen, de focus daarop en de uitvoering ervan, gedachte controle en aandachtscontrole voorbij komen. Deze ‘mentale tools’ zijn natuurlijk niet alleen inzetbaar in de sport, maar ook in het dagelijkse leven, op school of het werk.

Plezier hebben, iets leren, fitheid verbeteren of behouden en mentaal ontspannen zijn volgens mij de ingrediënten van een lekker avondje sporten.

Plan mij in
Marco van den Broek

Samen bereiken we meer

Marco van den Broek

Ons sportaanbod